De live teken-sessies van de tekenaars van Draw up! vormen het startpunt voor allerlei soorten eindproducten. Denk daarbij aan een poster, tekeningen die je verhaal laten zien, een praatplaat of een animatiefilm. Dit zijn allemaal zaken die voort kunnen komen uit jouw meeting met live teken-sessie.

Deze tekeningen kunnen we maken op jouw (online) events of digitale meetings. Er is heel veel mogelijk, het is altijd maatwerk. Dit geldt ook voor het eindresultaat van de live teken-sessie. Mocht je meer informatie willen dan kun je altijd contact met ons opnemen!

1) Tekeningen die je verhaal laten zien

De tekenaars van Draw up! kunnen live tekeningen maken tijdens jouw verhaal, tijdens een (digitale) meeting, als ondersteuning van je Brainstorm sessie of evenement. Een andere optie is om vooraf een tekening te maken die jouw verhaal ondersteunt.

Een live teken-sessie of een tekening kan helpen om de mensen in de meeting op een eenvoudige manier meer te betrekken bij het onderwerp. Ze begrijpen beter waar het over gaat en de tekening maakt ingewikkelde onderwerpen gemakkelijker om te begrijpen. De tekening wordt een visuele samenvatting van de vergadering. Ook hiervoor geldt dat allerlei formaten mogelijk zijn, van klein tot groot. De tekening kan naar wens digitaal gemaakt worden of analoog op papier.

We maken live tekeningen op locatie, bij events, workshops, vergaderingen en congressen overal in Nederland.

2) Praatplaat

Een zakelijke praatplaat kan helpen om op een eenvoudige en aansprekende manier complexe of lastige informatie weer te geven. Hoe zorg je ervoor dat iedereen het begrijpt? Hoe krijg je iedereen mee? Een praatplaat van Draw up! kan je hierbij helpen. Met een praatplaat gaat het onderwerp echt leven binnen jouw organisatie.

live tekenen bij Mars

3) Poster

De tekening die tijdens de meeting of event wordt gemaakt kan later gedrukt worden als poster. De (digitale) tekeningen kunnen na afloop van de meeting simpel bewerkt worden door de tekenaar, hierbij kun je een of meerdere delen uit de grotere tekening knippen om er een mooi ontwerp van te maken. De poster kan op allerlei formaten uitgewerkt worden, met of zonder kleur, eventueel met een logo, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever en de gekozen druktechniek. Je zou bijvoorbeeld ook kunnen denken aan het formaat van ansichtkaarten of aan illustraties voor in ander drukwerk zoals een jaarverslag of voor op de website. Een digitale poster of een bureaublad-afbeelding behoren ook tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld als geheugensteun voor na de meeting of als cadeau voor collega’s of zakenrelaties. Draw up! zorgt ervoor dat je een of meerdere bestanden krijgt in het juiste formaat.

4) Animatiefilm

Draw up! kan ook een animatiefilm voor je maken. Hierbij gebruiken we de tekeningen die we maken bij de live teken-sessie als basismateriaal om een video te maken. Het voordeel hiervan is dat we mensen stapsgewijs en op een leuke manier door jouw verhaal heen kunnen leiden. De animatiefilm als eindproduct leent zich goed voor een verhaal dat lastig te vertellen is. De animatiefilm is makkelijk te delen, ook aan mensen die niet bij een meeting aanwezig kunnen zijn. Ook hiervoor zijn er veel verschillende mogelijkheden, de animatiefilm kan uiteraard ook gemaakt worden op basis van een opdracht die losstaat van het live tekenen.

Hoe kan Draw up jou helpen?

We werken met een team van ervaren tekenaars voor veel verschillende klanten. We denken graag met je mee om samen tot een maatwerk-oplossing te komen.

Draw up! is gespecialiseerd in live tekensessies. We doen er graag een voor jou en je bedrijf! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, ook voor wat betreft het gewenste eindproduct.

Interesse in een samenwerking?

NAAR CONTACTFORMULIER