drawup-live-tekenen-visueel-noteren

Visueel noteren en live tekenen

Visueel noteren of visueel notuleren combineert de kracht van woorden en afbeeldingen met een visueel verslag of samenvatting van een vergadering. Het grote verschil met normale notities is het beelddenken. Onze tekenaars zijn visuele notulisten, zij vertalen de informatie naar beeld door te tekenen en leggen de verbanden tussen ideeën vast. We maken live tekeningen op locatie, bij events, workshops, presentaties en congressen. Dat kan op een flipover of digitaal in een virtuele meeting.

We kunnen ook een praatplaat voor je maken, een tekening die helpt om het gesprek op gang te brengen en hierdoor kan ondersteunen bij het helder overbrengen en laten onthouden van jouw boodschap. Dat is een vorm van visueel noteren die niet altijd live hoeft te zijn.

We werken voor allerlei soorten bedrijven, we hebben klanten in diverse branches. Onze live tekenaars brengen energie mee naar het evenement, ook naar virtuele meetings op bijvoorbeeld Teams of Zoom.

CONCREET EINDRESULTAAT

Draw up! zorgt ervoor dat jullie op het eind van de live teken-sessie ook een concreet eindresultaat hebben. De visuele uitwerking van de sessie kan later met een pdf, per mail, per post of sociale media met de deelnemers worden gedeeld. Voor voorbeelden van eindproducten en voor voorbeelden van visueel noteren en live tekenen kun je ook ons blog bekijken.

Live tekenen voor stadslandbouw…

CONTACT OVER JOUW LIVE TEKENEN EVENEMENT?

Als je nieuwgierig bent geworden kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen over jouw evenement. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Hieronder staat een button met een contactformulier maar we zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar voor vragen: 06-52350501.

naar contactformulier
draw-up-live-tekenen

Voorbeelden van visueel noteren door Draw up!

Interesse in een samenwerking?

</