Alle tekenaars van Draw up!

Klik op de namen voor de portfolio van onze deelnemende tekenaars!

Portfolio…

Anne Stalinsky

Anne reageert op wat er gezegd wordt, zoekt naar de kern en en zet dit om in frisse, losse tekeningen.


Portfolio…

Jeroen Steehouwer

Van oorsprong striptekenaar en illustrator van talrijke schoolboeken. Met hem haal je iemand met een enorme schat aan ervaring binnen.

Brainstorm maar dan visueel, door de tekenaars van Draw up!
Portfolio…

Suus van den Akker

Tijdens debatten, brainstormsessies en festivals maakt ze ter plekke inhoudelijke cartoons over de zaken die besproken worden.


Portfolio…

Studio Limon

Hun stijl is herkenbaar met zwarte lijnen, vrolijke kleuren en een knipoog. En vinden het een uitdaging om complexe informatie op een eenvoudige wijze in beeld te brengen:


Portfolio…

Danibal

Danibal is nieuwsgierig en een improvisator die graag meedenkt in het proces. Danibal’s stijl is absurd maar altijd betrokken.


Portfolio…

Ben Westervoorde

Reeds 25 jaar oefent hij dit vak uit in al zijn facetten, van striptekenaar, illustrator, tot o.a. live-tekenaar.

Visueel noteren combineert met een tekening de kracht van woorden en afbeeldingen. Het grote verschil met normale notities is het beelddenken.
Portfolio…

Rob van Barneveld

Rob’s werk kenmerkt zich door ogenschijnlijk eenvoudige lijntekeningen en vrolijke kleuren. Goed geschikt voor het overbrengen van een boodschap.


Portfolio…

Maikel Verkoelen

Met een achtergrond in vormgeving, illustreert hij al zo’n 15 jaar lang alles op z’n weg. Niet alleen in zijn studio, maar ook live.

Portfolio...

Cunera Joosten

Ze prikkelt, verfrist, relativeert en maakt lastige zaken bespreekbaar. De ideeën, dilemma’s, problemen en oplossingen worden in een nieuw licht gezet.


Portfolio…

Ronald van der Heide

Overzichtelijke tekeningen, met gevoel voor context en ruimte voor een grap. Vanuit een scherpe analytische blik brengt Ronald ideeën en informatie in beeld.

Interesse in een samenwerking?

Share This