De tekenaars van Draw up!

Klik op de namen voor de portfolio van onze deelnemende tekenaars!

portfolio-jeroen-steehouwer

Van oorsprong striptekenaar en illustrator van talrijke schoolboeken. Met hem haal je iemand met een enorme schat aan ervaring binnen.

Anne reageert op wat er gezegd wordt, zoekt naar de kern en en zet dit om in frisse, losse tekeningen.

drawup-portfolio-tekenaar-ben-westervoorde

Reeds 25 jaar oefent hij dit vak uit in al zijn facetten, van striptekenaar, illustrator, tot o.a. live-tekenaar.

drawup-portfolio-tekenaar-rob-van-barneveld

Rob’s werk kenmerkt zich door ogenschijnlijk eenvoudige lijntekeningen en vrolijke kleuren. Goed geschikt voor het overbrengen van een boodschap.

drawup-portfolio-tekenaar-maikel-verkoelen

Terwijl u spreekt, verschijnt uw presentatie op zijn kamerbrede tekenbord. Soms heeft hij het al getekend voordat u begint met praten!

drawup-portfolio-tekenaar-cunera-joosten

Ze prikkelt, verfrist, relativeert en maakt lastige zaken bespreekbaar. De ideeën, dilemma’s, problemen en oplossingen worden in een nieuw licht gezet.

drawup-portfolio-tekenaar-studio-limon

Hun stijl is herkenbaar met zwarte lijnen, vrolijke kleuren en een knipoog. En vinden het een uitdaging om complexe informatie op een eenvoudige wijze in beeld te brengen:

drawup-portfolio-tekenaar-danibal

Danibal is nieuwsgierig en een improvisator die graag meedenkt in het proces. Danibal’s stijl is absurd maar altijd betrokken.

drawup-portfolio-tekenaar-norbert-vermeer

Terwijl u spreekt, verschijnt uw presentatie op zijn kamerbrede tekenbord. Soms heeft hij het al getekend voordat u begint met praten! 

drawup-portfolio-tekenaar-ronald-van-der-heide

Overzichtelijke tekeningen, met gevoel voor context en ruimte voor een grap. Vanuit een scherpe analytische blik brengt Ronald ideeën en informatie in beeld.

Interesse in een samenwerking?

NEEM DAN CONTACT OP MET DRAW UP!