drawup-brainstorm-sessie-met-live-tekenen

VISUALISEREN VAN EEN BRAINSTORM

Onze tekenaars kunnen naast het visualiseren van complexe vergaderingen, presentaties of grotere evenementen ook goede ondersteuning bieden bij een brainstorm. We werken de ideeën die ingebracht worden in een brainstormsessie visueel uit in een tekening en zorgen zo voor een live getekend verslag van de vergadering.

Door het tekenen ondersteunen we het denkproces en stimuleren we de creatieve gedachtegang van de deelnemers aan de brainstorm. Dit kan inspirerend werken bij ingewikkelde onderwerpen en hierdoor tot onverwachte oplossingen leiden voor het onderwerp van de (digitale) brainstorm.

We werken voor allerlei soorten klanten in diverse branches. Onze tekenaars brengen energie mee naar de brainstorm, ook naar virtuele vergaderingen op bijvoorbeeld Teams of Zoom.

CONCREET EINDRESULTAAT

Draw up! zorgt ervoor dat jullie op het eind van een brainstormsessie ook een concreet eindresultaat hebben: een sterk beeld dat het proces weergeeft. Dat kan uiteraard op papier of digitaal. Het beeld van het getekend verslag van de brainstorm kan later met een pdf, per mail, post of sociale media met de deelnemers worden gedeeld. Lees meer over voorbeelden van eindproducten. Voor voorbeelden van brainstorms kun je ook ons blog bekijken.

CONTACT OVER JOUW BRAINSTORM?

Als je nieuwgierig bent geworden kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen over jouw brainstorm. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Hieronder staat een button met een contactformulier maar we zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar voor vragen: 06-52350501.

NAAR CONTACTFORMULIER
draw-up-brainstorm-maar-dan-visueel

Voorbeelden van visueel brainstormen door Draw up!