Voor een interne vergadering tekende Anne Stalinksy haar eerste tekenverslag bij RPS, een advies- en ingenieursbureau gevestigd in Delft. Op de vergadering werd er met de jonge medewerkers gebrainstormd over de rol en wat noodzakelijk is om de ontwikkeling richting 5 jaar van het bedrijf vorm te geven. Wat moet de organisatie ontwikkelen, hoe kunnen collega’s hierbij helpen etc. Anne schreef er zelf een verslag over.

‘Eindelijk mijn eerste echte klus via Draw up! Als nieuwe aanwas van het Draw-up team voel ik extra gezonde druk om goed te presteren, en dat gaan we doen bij een vergadering van een ingenieursbedrijf in Delft.

Ik verwacht serieuze types, technische types, die gaan vergaderen over hun doelen en toekomstvisie. Op de OV fiets, met een tekenblok onder de arm, fiets ik naar de locatie toe.

De vergadering is levendig en de mensen energiek, er word veel gelachen, af en toe tekent de voorzitter iets op een flip-over ter verduidelijking maar houdt daar snel weer mee op “Ach, dit kan de tekenaar natuurlijk veel beter”. Nou, inderdaad! In 3 uur teken ik zo’n 16 bladen vol, die ik later samenvoeg tot één grote overzichtsplaat.

Maar dat is niet het mooiste, deze vergadering -die ’s avonds plaatsvindt- is een pizza-sessie. Er worden pizza’s besteld, en de tekenaar krijgt er ook één. Kortom: mijn eerste Draw Up klus voltrekt zich met een stift in de ene, en een pizzapunt in de andere hand. Een goed begin!’


Inzoom in het verslag van Anne Stalinksy bij RPS.

Interesse in een samenwerking?

Neem contact op met Draw up!