drawup-live-cartooning

live cartooning op jouw evenement

Live cartooning helpt onderwerpen uit te lichten tijdens een presentatie, meeting of evenement. Zo worden ze beter onthouden. Maar een live cartoon is er ook voor het pure entertainment. Live tekenaars op een evenement of presentatie maakt deze nog memorabeler voor de deelnemers. De cartoons kunnen op papier gemaakt worden, digitaal met een beamer of gestreamd worden.

We werken voor allerlei soorten klanten in diverse branches. Onze live tekenaars brengen energie mee naar het evenement. Dit kan op locatie maar ook in virtuele meetings op bijvoorbeeld Teams of Zoom.

CONCREET EINDRESULTAAT

Draw up! zorgt ervoor dat jullie op het eind van de live cartooning sessie ook een concreet eindresultaat hebben. De cartoons kunnen later met een pdf, per mail, per post of sociale media met de deelnemers worden gedeeld. Voor voorbeelden van eindproducten en voor voorbeelden van live cartooning kun je ook ons blog bekijken. Er kunnen ook achteraf animaties of video’s van gemaakt worden.

CONTACT OVER JOUW LIVE CARTOONING EVENEMENT?

Als je nieuwgierig bent geworden kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen over jouw evenement. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Hieronder staat een button met een contactformulier maar we zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar voor vragen: 06-52350501.

NAAR CONTACTFORMULIER
draw-up-live-cartooning

Voorbeelden van Live cartooning door Draw up!