Getekend feest

Je vader wordt 65 en hij geeft een groot feest. Je weet meteen het perfecte  cadeau: je huurt een live tekenaar in! Dat werd live cartoonist Cunera Joosten.

De gasten kwamen naar haar tafeltje en deelden hun herinneringen aan de jarige en zij tekende ze op. Voor de tekenaar ontpopte zich gedurende de avond een heel leven! Heel bijzonder om over de jarige al die verhalen te horen. Cunera tekende met alle herinneringen 3 grote vellen vol. De kinderen hebben ze voor hun vader ingelijst, een ontroerend kado en leuk voor de gasten!

 

Rondvaart over de Vecht


Voordat de gasten het feest voortzetten tekende karikaturist Hugo Freutel tientallen portretten van de gasten. Dit allemaal tijdens een prachtige tocht over de Vecht. Hugo is van sneltekenaars duo Hugo en Marion. Karikatuur entertainment op papier, bierviltjes, digitaal en workshops. Hugo en Marion zijn inzetbaar op diverse feestelijke bijeenkomsten: personeelsfeest, beurs, bruiloft of bedrijfsopening. Leuk voor alle leeftijden, een echte ijsbreker! Een aanvulling in ons bestand.

 
 

Interesse in een samenwerking?

Share This