fbpx

Themadag examinering

Ben Westervoorde maakte een mooi verslag van de themadag examinering van de MBO raad. Examinering, hoe staat het ervoor? Het doel? Herijken van een visie op examinering voor de sectoren: mobiliteit, transport & logistiek, luchtvaart en maritiem. Het resultaat aan het eind van de dag was een gedeeld beeld van de kwaliteit van examinering en welke vervolgstappen nodig zijn.

Nieuwe vorm visuele notulen

Door de vraagstelling ontwikkelde zich een nieuwe vorm van visuele notulen. Op de dag zelf maakte Ben aantekeningen die hij de dag erna uitwerkt. In deze fase is er slechts 1 correctieronde nodig, zodat het geheel direct naar wens is. Door de live aantekeningen en de snelle een-twee erna kan het verslag méér recht doen aan de inhoud dan direct op locatie afgemaakte visuele notities.

Eerder nieuws over MBO raad én Draw up!

 

Share This