Producten van Draw up!

De Draw up!- poster

Een geslaagde bijeenkomst gehad? Tevreden over het verslag van de tekenaar? Naderhand sturen we altijd een verzorgde poster van het getekende verslag naar je toe.

Je verhaal in een boek

Wat zou het leuk zijn je trouwdag eens na te… lezen! Of je levens verhaal? Wat de gelegenheid ook is, we zijn uitgelezen verhalenvertellers en kunnen jou ervaring werkelijk onvergetelijk maken.

Een persoonlijk kado

Een afscheid van een werknemer die al 30 jaar voor je werkt? Dan is een ingelijste tekening die op een leuke manier alle karakteristieken verhaald leuker dan weer een horloge.

Presenteer op groot formaat

Al een beeld vooraf gemaakt om je presentatie te ondersteunen? Die kun je op een groot video scherm presenteren, maar wel eens aan foam gedacht? Je kunt er schitterend platen op afdrukken.

Merchandise?

Een sterk beeld doet wonderen. Vooral als zoveel mogelijk mensen het zien. Verspreid je verhaal met een uitgesproken beeld en druk het op een mok, een etui of t-shirt.

Fan van Draw up?

Wij zijn het natuurlijk al. Daarom hebben we ons logo al op tassen, button’s, etui’s en kartonnen pennen. Zelf een idee voor je eigen beeldmerk? Of toch een Draw up!- button? Laat het ons weten.

Interesse in een samenwerking?

Neem contact op met Draw up!