Producten van Draw up!

De Draw up!- poster

Een geslaagde bijeenkomst gehad? Tevreden over het verslag van de tekenaar? Naderhand sturen we altijd een verzorgde poster van het getekende verslag naar je toe.

Je verhaal in een boek

Wat zou het leuk zijn je trouwdag eens na te… lezen! Of je levens verhaal? Wat de gelegenheid ook is, we zijn uitgelezen verhalenvertellers en kunnen jou ervaring werkelijk onvergetelijk maken.

Een persoonlijk kado

Een afscheid van een werknemer die al 30 jaar voor je werkt? Dan is een ingelijste tekening die op een leuke manier alle karakteristieken verhaald leuker dan weer een horloge.

Presenteer op groot formaat

Al een beeld vooraf gemaakt om je presentatie te ondersteunen? Die kun je op een groot video scherm presenteren, maar wel eens aan foam gedacht? Je kunt er schitterend platen op afdrukken.

Merchandise?

Een sterk beeld doet wonderen. Vooral als zoveel mogelijk mensen het zien. Verspreid je verhaal met een uitgesproken beeld en druk het op een mok, een etui of t-shirt.

Fan van Draw up?

Wij zijn het natuurlijk al. Daarom hebben we ons logo al op tassen, button’s, etui’s en kartonnen pennen. Zelf een idee voor je eigen beeldmerk? Of toch een Draw up!- button? Laat het ons weten.

Boeken van onze tekenaars

Bij Draw up! hebben we allemaal een strip en illustratie achtergrond. En dat is te merken. We denken in beelden, en vertalen een ogenschijnlijk ingewikkelde boodschap op een verhalende manier. Nieuwsgierig naar onze boeken? We maakten een keuze uit onze oeuvres. Koop eens en stapeltje en laat je verleiden door de magie van het vertellen met beelden.

drawup-tekenaar-rob-van-barneveld-b


Rob van Barneveld
Is niet alleen live tekenaar maar ook een Utrechtse striptekenaar die sinds 2005 actief bezig is op stripgebied en sindsdien niet meer te stoppen is.

De schat van Salami

Schateiland van Robert Louis Stevenson maar dan met een heks er in. En een lieveheersbeestje. En een waterreus.
Oh ja, en robots. Geen piratenstrip kan zonder robots.

Koop bij Bol.com

De Pindakaaskoning

De “Pindakaaskoning” is een losse hervertelling van De Ridders van de Ronde Tafel! Maar dan heel los. Met ruimteridders. En draken.

Koop bij Bol.com

Pussloose

Tekstloze kattenstrip vol herkenbare situaties voor elke kattenliefhebber. Met bijna 20.000 volgers op Instagram veroveren Rob’s katten in rap tempo de wereld.

Koop bij Bol.com

Rob weet raad

Het tweede album van Rob heet Rob Weet Raad en is een 64 pagina dikke verzameling van raadgevingen die Rob tekende voor Scholieren.com

drawup-tekenaar-ben-westervoorde-b

Ben Westervoorde
Tegen de wil van zijn ouders en goedbedoelde raad van zijn vrienden in besloot hij toch gewoon van striptekenen te gaan leven.

andre-hazes-de-strip-biografie

Koop bij Bol.com

André Hazes; Bloed

Nooit eerder was het levensverhaal van André Hazes, de grootste volkszanger die Nederland ooit heeft gekend, zo duidelijk in beeld gebracht. Op tekst van Jan-Willem de Vries

Koop bij Bol.com

André Hazes; Bloed

De Stripbiografie deel 2 beschrijft het leven van André Hazes van 1977 tot 1990. Met het zweet op zijn voorhoofd en het geluid op z’n hardst staat André op het podium. Het publiek schreeuwt mee.

Koop bij Bol.com

Siglo xxv

Ben Westervoorde tekent met zijn heldere stijl en inkleuring grappige pagina-verhaaltjes die zeker de fantasie van kinderen zullen prikkelen. Siglo XXV verscheen eerder in National Geographic Junior.

Koop bij Bol.com

De muziekbuurters

De avonturen van de muziek buurters las je in de Taptoe. Leuke strip met tekst van Hanco Kolk.

Interesse in een samenwerking?

Neem contact op met Draw up!