Ik hoor wat je zegt- ABC van het zakelijk jargon is is een uitgave gemaakt door alle leden van Draw up! Een live tekenaar komt op de gekste plekken en komt dan in contact met de lastigste zinnen: ‘Creëer een oplossing als integraal deel van jouw activiteiten’, ‘ De klant als bondgenoot in plaats van koning’ enzoverder. Eens stonden we dan met een mond vol tanden, of zoals bij ons live tekenaars een hand met stiften, en het zweet op de rug… want, hoe dat nu allemaal te tekenen?

Gelukkig hadden de consultants in de markt dat al snel in de gaten en hielpen ons tekenaars met handige begrippen. Verandertraject, even uitrollen, klap op geven, draagvlak, out of the box… dat zijn heerlijke termen om uit te beelden. Maar oorspronkelijk bedoeld om ingewikkelde constructies en begrippen te versimpelen, ondertussen ook al té handig om jou het gevoel te geven dat je niet helemaal ingevoerd bent. Gelukkig is er dan altijd dit handig ABC van het zakelijk jargon.

Bestellen?

 

 

 

 

 

 

Interesse in een samenwerking?

Share This