‘De Polka Dots zingend voor onze 3 platen. Feest!’ reageerde tekenaar Maikel na afloop. ‘ Een belevenis’ volgens Berend.

Niet echt naast de deur, Herten. Maar we hebben overal tekenaars zitten, voor Maikel en Berend viel de reis naar midden Limburg dan ook mee. Leuk om elkaar daar te zien. De tekenaars begonnen met een tekening die werd gebruikt voor een presentatie over de 3 V’s : Vitaliteit, Verandervermogen en Vakmanschap.

Daarna werd de groep opgedeeld in drie groepen op basis van de missie “Growing/ a better world/ together”.

Het eindproduct moest het volgende opleveren: hoe kunnen medewerkers een bijdrage leveren aan de maatschappij en van daaruit economische en maatschappelijke kansen voor de Rabobank benutten?  Op basis van de drie eindproducten vatte de dagvoorzitter het geheel samen waarop het publiek kon reageren. Daarna liep het wat uit de hand bij het optreden van de Polka Dots. Leuke avond!

 

Interesse in een samenwerking?

Share This