Dat eerste moment waarop jullie elkaar leerde kennen in de zon. Die vervagende herinnering op het winderige strand. De komische speech van je collega. En wat zei het bruidsmeisje nu ook alweer? 
 
Van je mooiste momenten wil je natuurlijk niks verliezen. Maar helaas is fotografie niet altijd in staat om alle herinneringen te vangen. Gelukkig is dat geen probleem voor onze tekenaars! Van een klein bijzonder moment vlak voor jullie ja-woord of die toast op het 50 jarige jubileum tot het doorzakken in de late uurtjes met je beste vrienden. Er is niks wat niet in een mooie cartoon geplaatst kan worden. Sterker nog, omdat we samen het verhaal maken, kunnen we ook momenten en herinneringen uit het verleden toevoegen. Zelfs de toekomst is mogelijk!

 


Laat onze tekenaars de mooiste herinneringen van jouw speciale dag optekenen!

Een tekenaar kan live aanwezig zijn, maar ook achteraf op basis van anecdotes aan de slag. Al deze losse momenten worden in live cartoons opgetekend en begeleid door losse teksten. Op deze manier onstaat jouw unieke verhaal in een uniek boekwerk. Een blijvende herinnering waarin je keer op keer al die speciale momenten kunt herbeleven. Even knus alleen, samen met familie of oude vrienden tesamen met een biertje.

 

 

Een blijvend cadeau voor jouw unieke herinneringen!

 
De mogelijkheden:
 
  • Elke cartoon wordt voorzien van begeleidende tekst zodat er een leesbaar verhaal met een begin, midden en einde, vol herinneringen ontstaat.
  • Digitaal, online of uitgewerkt in een fysiek boekwerk. (al vanaf 1 oplage)
  • Mogelijkheid om herinneringen uit het verleden of toekomstige plannen toe te voegen. (proloog / epiloog)
  • Mogelijkheid tot overdrijven. (Bv. Een spuitende champagne fles wordt een waterval aan champagne)
  • Mogelijkheid tot toevoegen van een thema; denk bv. StarWars, Muppet Show etc.
  • Op basis van LIVE aanwezigheid voor echt een persoonlijk verhaal of via korte anecdotes per mail / overleg 
  • Denk niet alleen aan een bruiloft maar ook bv. een werkjubileum, een reisverhaal of anderszins indrukwekkend verhaal uit jouw leven.
  • Is je feest al geweest? Je reis afgelopen? Geen probleem. Da’s nu net de kracht van tekenen! Stuur je anecdotes op en samen maken we er een goed stripverhaal van!
  • Boekwerk al mogelijk vanaf 1 enkele oplage.

De kosten:

Al van af: € 550,-

40 Pagina’s A 5 formaat, incl. 30 cartoons.Voor hardcover, grote oplage en speciale wensen: mail voor meer informatie.

 

Interesse in een samenwerking?

Share This