fbpx

We waren benieuwd naar de reacties op onze try-out van de workshop Zakelijk tekenen. Wat vond je van de workshop? Wat zijn je Tips, Flops en Tops? Iedereen keek terug op een gezellige en leerzame avond. De Flops? Soms was de try-out nog wat rommelig, anderen verwachten andere voorbeelden om mee te werken. We zijn enorm blij met deze feedback én gaan die allemaal implementeren in de officiële Draw up! Workshop: Leer tekenen wat je denkt.

Reacties:

Ik heb echt wat gehad aan jullie feedback, vakbekwaamheid en enthousiasme. Maar ik ben vooral getriggerd door de verscheidenheid van invalshoeken van de verschillende deelnemers. Er zijn zoveel manieren om iets te bekijken en te interpreteren (en van sommige dingen juist weer niet!!) 

Jeroen 

Leuke mensen, geinige oefeningen, fijne locatie én een fraai boekje… Kortom, een goede overall-vibe. De eerste oefening vond ik een leuke introductie. Nog één of twee van dit soort vingeroefening had ik ook leuk gevonden. Zo dwing je cursisten creatief na te denken over abstracte begrippen. Niet onbelangrijk als je zakelijk wilt tekenen….

Pepijn

Ik vond het super leerzaam en nuttig! Ik vond de hele flow van de workshop heel natuurlijk en de feedback erg nuttig. Wat ik iets meer zou doen, is bij de introductie iets meer slides laten zien van voorbeelden. Wat is een praatplaat? Waar wordt het voor gebruikt? etc etc. En het is misschien leuk om een inkijkje te geven in jullie persoonlijke beleving van het tekenen.

Josephine

Goed dat er persoonlijke feedback was, tijdens de presentaties en tijdens het tekenen zelf. Ik denk dat deze feedback wel meer opbouwend/scherper mag zijn, ook al is er geen goed of fout, en dat er een wat assertievere houding mag worden gevraagd aan de deelnemers tijdens het toelichten van de tekening; voor de groep staan ipv vanuit je stoel vertellen. Het was leuk geweest als we wat meer voorbeelden kregen van effectieve communicatie in organisaties.

Hester

Jullie handen de grote groep prima onder controle en ook voldoende aandacht voor iedereen. Wat ik een beetje miste, is dat jullie wel het abc van de basis van tekenen lieten zien, maar dat je daar niet zelf even nog mee kon oefenen. De gezichtjes komen er bij jullie vanzelf uit en dat mis ik. Dat lijkt allemaal heel eenvoudig, maar geen idee hoe je dat moet opzetten.

Mariella

Het was een bijzondere ervaring en ik heb er het nodige van opgestoken. Zeer de moeite waard!

Kathelijne

 

Jullie enthousiasme en kennis inspireert mij. Zoals ik al eerder aangaf werken Annelies en ik voor een adviesbureau en komen bij veel gemeente. Ik wil kijken of dit ook bij ons intern kan worden gegeven door jullie. Zakelijk tekenen zie ik echt als een meerwaarde voor ons werk!

Monique

 

Interesse in Zakelijk tekenen voor jou bedrijf? Lees hier meer over de Draw up!- manier…

 

De workshop boekjes liggen klaar

De workshop boekjes liggen klaar.

Deelnemers van de try out workshop zakelijk tekenen

Deelnemers luisteren aandachtig naar Daniel en Francis.

Praatplaat presentatie

Hester presenteert haar praatplaat.

Interesse in een samenwerking?

Share This