In het ziekenhuis van onze opdrachtgever speelt al jaren een onduidelijk probleem in de beddenschoonmaak. De project leider van het probleem en een stagiair zochten de casus uit. Maar voordat ze konden beginnen aan het denken in oplossingen wilde ze het probleem helder krijgen. Daarvoor werd een grote vergadering georganiseerd waarbij alle partijen aan tafel zaten om het probleem te bespreken. Het doel van die bijeenkomst: een signaal afgeven naar alle betrokkenen dat het eindelijk serieus wordt genomen en dat er actie wordt ondernomen; iedereen zich gehoord laten voelen; en vooral zo veel mogelijk informatie verkrijgen zodat men kon gaan beginnen aan een verbeterplan.

Helder verslag

Live tekenaar en striptekenaar Ben Westervoorde sloot aan om via visualisering van wat er werdt besproken een helder beeld te maken. Op de bijeenkomst die volgde maakte Ben volgend verslag.

 

Reactie van Rijnstate:

We zijn absoluut tevreden! Ben heeft de bijeenkomst ontzettend treffend en mooi op papier gezet, we zijn heel blij dat we hem hebben gevraagd te komen.

Interesse in een samenwerking?

Share This