Ester zocht een tekenaar om een leuke praatplaat te maken om de presentatie van haar mogelijke partnerschap kracht bij te zetten. Draw up! verbond ze aan nieuwbakken zilveren penseel winnares Anne Staal. Dat leverde een fraaie samenwerking op. Anne maakte er een informerende én vooral prachtige praatplaat van. Ook een promotie pitch kan zo een luchtige bijeenkomst zijn!
(  Het laatste nieuws; Ester is met ingang van 1 Juli benoemd als Associate Partner ! ))

 

 

Zilveren penseel

Hé, leuke opdracht, maarre.. Anne Staal had toch een zilveren penseel gewonnen?! Jazeker, die won ze voor haar illustraties voor De bromvlieg zwaan. Wat een fijn zomers nieuws was dat, en we waren al zo blij met haar tekeningen.
  

Zie hier hoe ze de penseel in ontvangst neemt.
 
De uitreiking bleek nogal onverwacht voor Anne te zijn, zie haar bericht op Instagram over een verrassende dag…

Anne, ook gefeliciteerd namens Draw up!

Share This