De gedachten die in de ruimte hangen oppikken én vertalen naar beeld is dé grote uitdaging. Het visuele denken van een Draw up! tekenaar begint daarom al tijdens de briefing. Het is namelijk het beeld dat in zijn hoofd ontstaat wat de tekeningen bepaalt. En tijdens de sessie hebben ze de skills om die neer te zetten.

Hieronder wat foto’s van live tekenen tijdens brainstorm sessies en workshops van tekenaar Jeroen Steehouwer. Jeroen maakt vaak gebruik van de vormentaal van cartoons. Zijn verslagen zijn daardoor toegankelijk, prikkelend én tonen de vragen die tijdens een sessie opkomen openhartig en eerlijk.

Enthousiasmeer je gehoor.

Je concept op het eind van een brainstorm gepresenteerd met een sterk beeld? Ideeën ontwikkelen? Onze tekenaars helpen bij het uit tekenen van een presentatie, een nieuwe strategie, maar ook via een getekend verslag het enthousiasmeren van je gehoor.

 

Share This