fbpx

Feestelijke aftrap.

Afgelopen 7 November was de feestelijke aftrap van ‘Iedereen doet mee!’ in gemeente Woerden. De aftrap is een gezamenlijke startsein voor de uitvoering van de Routekaart Woerden Inclusief. Veel inwoners en organisaties die hebben bijgedragen aan de routekaart waren van de partij.

‘In Iedereen doet mee!’ wordt er gewerkt aan een arbeidsmarkt, clubs en verenigingen, scholen en buurten in Woerden en de dorpen waar iedereen kan meedoen. Het maakt niet uit wat je leeftijd, culturele achtergrond, gender, inkomen, talenten of beperkingen zijn. Minister Hugo de Jonge van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport  was ook bij de bijeenkomst aanwezig.

Praatplaten.

Tijdens de feestelijke aftrap kon elke inwoner en organisatie een eigen initiatief op de kaart zetten om dat te realiseren. Tekenaars van Draw up! Rob van Barneveld, Maikel Verkoelen en Danibal versloegen deze met vrolijke praatplaten. Hieronder de foto’s van een geslaagde dag.

Share This