fbpx

Mix van diciplines.

Danibal en Jeroen zijn komende weekend aanwezig bij Kaalstaart. Het derde weekeinde van oktober is er Kaalstaart. Een festival voor bètakunst en nieuwe ambachten. Kunst, techniek en wetenschap komen elkaar tegen in een levendige mix van disciplines. Beeldende kunst, podiumkunst, onderzoek en nieuwe samenwerkingen worden aan het publiek getoond in De WAR, een vrijruimte voor experiment in de oude luciferfabriek in Amersfoort.

Digitaal tekenen.

Danibal en jeroen gaan digitaal getekend het festival verslaan. De compacte printer die Danibal al gebruikte bij Pax ( voor de vrede ) zal het werk uitspugen. Die kan je bezichtigen in de Binnentuin, waar we aanwezig zijn op zaterdag en zondag: Geldersestraat 6, Amersfoort.

 

Danibal geprint

Danibal voor Pax

Share This