25 Nederlandse gemeenten, zogeheten koplopergemeenten, werken de komende twee jaar samen om het VN-Verdrag Handicap in hun gemeente verder in te voeren. Vandaag werd onder toeziend oog van Minister van gezondheid Hugo De Jonge een manifest ondertekend tijdens de kick-of van De Nederlandse Gemeenten.

Tijdens de dag werden er workshops gehouden waar Draw Up! tekenaars Ben Westervoorde, Maikel Verkoelen, Rob van Barneveld en Cunera Joosten bij aanschoven. Het manifest en 25 posters van de koplopergemeenten werden ontworpen door Jeroen Steehouwer en Maikel Verkoelen.

Minister Hugo de Jonge in koploperblauw. ( Eigenlijk meer Draw up! blauw…)

Het manifest ‘Iedereen doet mee’.

Een kijkje op het resultaat van de dag.

Veel enthousiasme bij de verzamelde tekeningen van de workshops.

Iedereen ging naar huis met een kop met het koplopers logo erop!

 

Share This