Brandpixel organiseerde een beurs voor de financiële en verzekeringswereld in de Jaarbeurshal in Utrecht  onder de overkoepelende naam AM: Dit keer wilde ze dit verplaatsen naar de Rai in Amsterdam omdat dit, in tegenstelling tot Utrecht, een grote centrale hal is waar alle stands veel ruimte kunnen innemen en in de hoogte kunnen bouwen.

Om de standhouders te enthousiasmeren wilde ze een grote overzichtsplaat van een fictieve invulling. Deze heeft tekenaar Ben Westervoorde in delen gemaakt. Eerst heeft hij een losse lege hal getekend op basis van een Google-360-view. Daarna werden alle losse stands getekend en in de ruimte geplaatst. Brandpixel had veel wensen m.b.t. een aantal verplichte stands en deze zijn allemaal in de tekening verwerkt.

Kijkplaat van de beurs in de Rai.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share This